Index Vakbarát Hírportál

Az angol válogatott szerint José Mourinho túl sokat gondol rá

2021. június 28., hétfő 18:03

José Mourinho az Európa-bajnokság idején is hallat magáról, az AS Roma vezetőedzője ugyanis rádiós szakértőként tevékenykedik a kontinenstorna idején.

Az 58 éves portugál a Csehország–Anglia mérkőzésen (0–1) Luke Shaw-t kritizálta élesen, mondván, a szögletei, szabadrúgásai szörnyen rosszak. Az angolok balhátvédjétől a válogatottbeli csapattársai is csak azt kérdezgették tőle, hogy mi a problémája Mourinhónak vele – írja a BBC.

Sokat járhatok a fejében, rengeteget gondol rám. Azon nincs titkolnivaló, hogy nem jöttünk ki jól egymással, és ez nem oldódott meg. Zseniális menedzsernek tartom, de ami volt, az már elmúlt, ideje továbblépni. Próbálkozom vele, de neki nem sikerül. Megállás nélkül rólam beszél, amit furcsállok, és a csapattársaim sem értik a válogatottnál ezt az egészet

– mondta Shaw, aki két és fél évig játszott Mourinho irányítása alatt a Manchester Unitednél, ám nem teljesített túl jól akkoriban, azóta viszont magára talált.

Ha teljesen őszinte akarok lenni, a mostani semmi ahhoz képest, hogy régen miket mondott, de már túl vagyok rajta. Most már könnyen figyelmen kívül tudom hagyni, sőt nevetni is tudok ezen, és inkább élem az életem

– tette hozzá a 25 éves futballista, aki bízik benne, hogy Anglia legyőzi Németországot az Eb nyolcaddöntőjében kedden.

Rovatok