Index Vakbarát Hírportál

Marco Rossi nejét lenyűgözték a magyar szurkolók

2021. június 28., hétfő 08:14

A magyar szövetségi kapitány, Marco Rossi neje nehéz időszakon van túl. No nem azért, mert Mariella szégyenkezett volna a férje miatt  akivel már 32 éve házasok , sokkal inkább azért, mert rendkívül büszke volt Rossira.

Nehéz szavakba önteni, mit éreztem a mérkőzés alatt és másnap

– mesélt arról Mariella a Blikknek, hogy miként is élte meg, hogy Münchenben sokáig továbbjutásra állt a csapat az Európa-bajnokság halálcsoportjából, és a németek hazai pályán csak mázlival csikarták ki az ikszet.

Sírtam a mérkőzés estéjén, és még most is nehéz megállnom, hogy ne könnyezzek. Nemcsak ez a meccs, hanem az egész Európa-bajnokság nagy hatással volt rám, az, ahogyan az emberek szerették a csapatot, a férjemet.

Köszönöm, hogy ennyire bíztak Marcóban, hittek abban, ő a megfelelő ember erre a posztra; nagyszerű nemzet az önöké!

Mariella a magyar szurkolókat is dicsérte.

Mi nápolyiak vagyunk, így hozzászoktunk a temperamentumos szurkolói viselkedéshez, de amit az utóbbi időben tapasztaltam, azt bizony nehéz szavakba önteni. Óriási volt a lelkesedés és biztatás. Azt gondolom, nagy pech, hogy ilyen nehéz csoportba került a válogatott, ennek ellenére a futballisták bebizonyították rátermettségüket és küzdeni akarásukat. Bízom benne, hogy a közelgő nagy tornákon sokkal szerencsésebb lesz a sorsolás, és akkor tovább is juthat csoportjából a válogatott.

Rovatok