Index Vakbarát Hírportál

Marco Rossi: Topligás klubok érdeklődnek irántam

2021. július 1., csütörtök 15:10

Marco Rossi kis híján csodát tett az Európa-bajnokságon a magyar válogatottal. A szövetségi kapitány vezetésével a mieink döntetlent játszottak a franciákkal, és csak hajszálon múlt, hogy a németeket legyőzzük és továbbjussunk a csoportból.

Az olasz tréner a CalcioMercatónak maga beszélt arról, hogy megnövekedett iránta az érdeklődés. Elmondása szerint több komoly ajánlatot is kapott, de egyelőre marad a magyar válogatott élén.

Kaptam egy ajánlatot egy válogatottól, amely anyagilag igencsak előnyös lenne. Emellett két klubtól is kaptam megkeresést, amelyek topligákban szerepelnek. Mindannyian szerettek volna szerződtetni, de a 2022-es világbajnoki selejtezőkig mindenképpen szeretnék maradni a magyar válogatott élén

– nyilatkozta Marco Rossi, de hogy kikről van szó, azt nem fedte fel. Hozzátette, hogy egy megvalósult álom, hogy a mieinket vezetheti, ahogy segítőjének, Cosimo Ingusciónak is, akivel már kilenc éve együtt dolgoznak, és a Budapest Honvédot is együtt irányították. 

Marco Rossi 2018 nyarán lett a magyar válogatott szövetségi kapitánya. Előtte a Dunaszerdahelyt irányította két évig, korábban pedig bajnok lett a Budapest Honvéd csapatával.

Rovatok