Index Vakbarát Hírportál

Kitalálja, mit csinál Szalai Ádám a Maldívon?

2021. július 4., vasárnap 12:07

Magyarország nagyszerűen, várakozáson felül teljesített az Európa-bajnokság. Bár Marco Rossi legénysége a csoportkörben búcsúzott, a Portugália, Franciaország és Németország ellen megszerzett két pont megsüvegelendő, pláne, hogy csupán néhány percen múlt a továbbjutás az előzetesen halálcsoportnak titulált négyesből.

Az érdem az egész csapaté, de több futballistát is ki lehet emelni belőle, így például Szalai Ádámot, aki Németország ellen (2–2) fantasztikus gólt fejelt, emellett csapatkapitányként az egész tornán a válogatott vezére volt a pályán.

A 33 éves csatár – akivel a közelmúltban hosszabbított szerződést a Bundesligában szereplő Mainz – nagyot küzdött az egész tornán, így nem csoda, hogy jelenleg a megérdemelt pihenőjét tölti, méghozzá a Maldív-szigeteken.

Vagy legalábbis töltené. A 74-szeres válogatott futballista ugyanis arról töltött fel fényképet a Facebook-oldalára, hogy még a nyaralása alatt sem tud leállni, és varázslatos környezetben rúgja a labdát. A képhez annyit fűzött hozzá: „Felkészülést elkezdtük!”

(Borítókép: Sebastian Widmann/Getty Images)

Rovatok