Index Vakbarát Hírportál

Courtois nővére elnézést kért, hogy időhúzással vádolta a sérült olaszt

2021. július 4., vasárnap 15:34 | aznap frissítve

A Real Madrid kapusának nővére, Valérie Courtois kezelte a bátyja Instagram fiókját a Belgium–Olaszország negyeddöntő alatt, amit az olaszok nyertek 2–1-re. Mindhárom gólt az első félidőben szerezték, így a második félidő vége felé a régóta hátrányban futballozó belgák egyre idegesebbek voltak, ahogyan szurkolóik is.

Mikor a 77. percben Leonardo Spinazzola elesett és perceken át ápolták, Thibaut Courtois Instagram-sztorijába Valérie feltett egy képet a földön fekvő olaszról, a képre pedig azt írta; „ezt hívjuk trükközésnek”

AZ OLASZOK BALSZÉLSŐJE VÉGÜL HORDÁGYON HAGYTA EL A PÁLYÁT VÉGZETES SÉRÜLÉST SZERZETT AZ IDEI EURÓPA-BAJNOKSÁGON VALÓ SZEREPLÉSÉRE NÉZVE. ELSZAKADT AZ ACHILLES-iNA, AMIT A NAPOKBAN MŰTENEK FINNORSZÁGBAN. EZ ALSÓ HANGON HAT HÓNAP KIHAGYÁST JELENT AZ OLASZ SZÁMÁRA.  

A belga kapus nővére később a saját Instagramján kért bocsánatot.

Nagyon sajnálom, hogy Spinazzola Eb-je így ért véget. Bocsánatot szeretnék kérni az akkori reakciómért, remélem, hogy gyorsan felépül

– írta egy Instagram sztoriban. 

(Borítókép: Leonardo Spinazzolát emelik hordágyra a Belgium–Olaszország mérkőzés hajrájában. Fotó: Alex Grimm / Getty Images)

Rovatok