Index Vakbarát Hírportál

Fordulat Cristiano Ronaldo jövőjével kapcsolatban

2021. július 5., hétfő 19:06

A Juventus hosszabbítani szeretne a portugál világsztárjával. Cristiano Ronaldo jövőre lejáró szerződését 2023 nyaráig, egy évvel szeretné meghosszabbítani a klub, de kérdés, a járvány utáni nehéz helyzetben a torinóiak tudják-e fizetni még egy évig a portugál csillag kiemelt, a hírek szerint 31 millió eurós éves bérét.

Korábban arról lehetett hallani, hogy a klasszis futballista távozhat a nyáron a torinói klubtól, ám egyetlen csapat sem tett érte ajánlatot.

Ronaldo a portugál válogatottal szerepelt az Európa-bajnokságon, ám hiába jutott tovább a csoportjából – amelyben Magyarországgal volt együtt –, Belgium ellen 1–0-s vereséget szenvedett, és a nyolcaddöntőben kiesett.

A Juventus ugyanakkor nemcsak megtartaná Ronaldót, hanem tovább erősítené is a csapatot. A La Gazzetta dello Sport szerint ugyanis Massimiliano Allegri szeretné visszavásárolni a francia Paul Pogbát a Manchester Unitedtől. A 28 éves világbajnok középpályás szerződése jövőre lejár az Old Traffordon, így ha az angolok szeretnének pénzt kapni a francia futballistáért, még idén nyáron el kell adniuk.

Rovatok