Index Vakbarát Hírportál

Engedély nélkül adott interjút a csatár, kitette a keretből a Chelsea

2022. január 2., vasárnap 11:18

Romelu Lukaku, az angol Premier League-ben szereplő Chelsea csatára nem lesz ott a keretben a Liverpool elleni vasárnapi rangadón – értesült a The Athletic.

A 28 éves futballista – aki a Chelsea legutóbbi két bajnokiján egyaránt gólt szerzett – a klub engedélye nélkül nyilatkozott az egyik olasz tévécsatornának, és elmondta: nem elégedett a helyzetével a Stamford Bridge-en, és szívesen visszatérne az Interhez.

Thomas Tuchel vezetőedző nem nézte jó szemmel a Sky Italián csütörtökön levetített – ugyanakkor már korábban felvett – interjút, és a Liverpool elleni mérkőzés sajtótájékoztatóján hangot is adott ennek.

Nem tetszett. Ugyanakkor nem akarok nagyobb dolgot csinálni belőle, mint amekkora. Könnyű mondatokat kiragadni kontextusukból

– fogalmazott a német szakember, és hozzátette: négyszemközt fogja tisztázni az ügyet Lukakuval.

A The Athletic úgy értesült, a belga csatár – akit 115 millió euróért igazolt a nyáron a Chelsea az Intertől – nem lesz ott a Liverpool elleni vasárnapi (17:30) bajnokin a keretben. A londoni kékek a másodikak a tabellán, előnyük mindössze egy pont a Liverpoollal szemben, a listavezető Manchester Cityvel szemben viszont már 11 pont a lemaradásuk. Lukaku hiányát minden bizonnyal érezni fogják a Pool ellen: a belga válogatott támadó ebben a szezonban 18 mérkőzésen 7 gólnál és 2 gólpassznál tart.

Ahogy arról beszámoltunk, a Liverpool menedzsere, Jürgen Klopp sem lesz ott a Stamford Bridge-en vasárnap, ugyanis elkapta a koronavírust.

(Borítókép: Romelu Lukaku. Fotó: Robin Jones / Getty Images Hungary)

Rovatok