Index Vakbarát Hírportál

Rosszul végződött a nyaralás: Lionel Messi koronavírusos

2022. január 2., vasárnap 13:07

A Paris Saint-Germain hivatalos honlapján tudatta: négy futballistája, köztük Lionel Messi is pozitív koronavírustesztet produkált. Az argentin sztár mellett Juan Bernat, Sergio Rico és Nathan Bitumazala is megfertőződött, így mind a négyen karanténba kerültek.

A PSG december 22-én játszotta utolsó tavalyi mérkőzését (1–1 a Lorient ellen), ami után szabadságra engedte játékosait. Lionel Messi a jól megérdemelt pihenőt hazájában, Argentínában töltötte családjával. A 34 éves támadó a feleségével, Antonelával egy koncertre is ellátogatott, ahol le is filmezték őket.

A PSG hétfőn a Vannes vendége lesz a Francia Kupa harmadik fordulójában, majd jövő vasárnap jöhet az Olympique Lyon elleni rangadó. A kupameccs előtt tesztelték a keretet, és négy játékos is pozitív mintát adott, köztük Lionel Messi. A PSG közlése szerint mind a négy játékos karanténban van, és követi a járványügyi előírásokat.

Szintén a párizsiakkal kapcsolatos hír, hogy Neymar január 9-ig Brazíliában folytatja rehabilitációját a PSG felügyelete mellett, legkorábban három hét múlva állhat újra edzésbe.

(Borítókép: Lionel Messi. Fotó: Jean-François Monier / AFP)

Rovatok