Index Vakbarát Hírportál

15 éves csodagyerekre feni a fogát a Barça és a Real

2022. január 20., csütörtök 14:08

Az As értesülése szerint a Barcelona és a Real Madrid is szívesen szerződtetné a brazil futball legújabb csodagyerekét, Endricket.

A csupán 15 éves játékos legutóbb egy remek ollózással hívta fel magára a figyelmet, amikor a Palmeiras színeiben eredményes volt a legfontosabb brazil utánpótlás-sorozat negyeddöntőjében.

Endricknek még profi szerződése sincs a brazil klubbal, de az európai elit már most kiemelten foglalkozik vele. A lap szerint a spanyol gigászok komoly érdeklődést mutatnak igazolása kapcsán.

A Barcelona nem akar lemaradni a következő Vinícius Júniorról, aki ebben az idényben berobbant a legjobbak közé 15 góljával és kilenc gólpasszával, a Real Madrid pedig nem akarja elszalasztani a lehetőségét a következő Neymar Jr. szerződtetésének, aki világrekordot jelentő 222 millió euróért szerződött végül a katalánoktól a PSG-hez.

Mindkét nagy csapat előszeretettel nyúl brazil játékosokhoz. A közelmúltban olyan remek futballisták erősítették a keretüket, mint Ronaldo, Ronaldinho, Rivaldo, Roberto Carlos, Dani Alves vagy Marcelo.

Remek ollózással hívta fel magára a figyelmet

(Borítókép: A Real Madrid óriásit húzott Vinícius Júnior megszerzésével, most újabb brazil csodagyerek érkezhet. Fotó: Helios de la Rubia / Real Madrid via Getty Images)

Rovatok