Index Vakbarát Hírportál

Korábbi csapattársával erősít Frank Lampard, az Everton frissen kinevezett menedzsere

2022. február 3., csütörtök 21:37

Az Everton néhány nappal ezelőtt nevezte ki Frank Lampardot a csapat új menedzserének. A Chelsea korábbi középpályása nincs könnyű helyzetben: a liverpooli együttes ugyanis 20 mérkőzés után a Premier League 16. helyén áll, és mindössze négy pont az előnye a már kiesőhelyen álló Newcastle előtt.

A 43 éves Lampard éppen ezért nem is tétlenkedik. Miután hétfőn munkába állt, rögtön megerősítette a szakmai stábot, mégpedig korábbi csapattársával, Ashley Cole-lal, aki az akadémián kapott feladatot.

Lampard a Chelsea-ben játszott együtt az egykori balhátvéddel, és a londoniakkal bajnokságot, Bajnokok Ligáját, valamint négy FA-kupát nyertek közösen.

A 41 éves Cole legutóbbi klubcsapata a Derby County volt, amelyet akkor Lampard irányított. A védő 2019. augusztus közepén jelentette be visszavonulását, 2021  júliusától pedig Lee Carsley szövetségi edző munkáját segítette az angol U21-es válogatott mellett.

Frank Lampard szombaton mutatkozik be az Everton kispadján, az együttes a Goodison Parkban fogadja a Brentfordot az FA-kupa negyedik fordulójában.

(MTI)

Rovatok