Index Vakbarát Hírportál

Nem akarja elengedni a Fenerbahce Szalai Attilát

2022. március 7., hétfő 13:48

Török lapértesülések szerint a török élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Fenerbahce új szerződést kínál Szalai Attilának.

A Fenerbache vezetői új szerződést ajánlanak Szalai Attilának, a vezetőség a március végi válogatott mérkőzések miatti bajnoki szünetben találkozik a védő képviselőivel – szúrta ki a Nemzeti Sport a török Sporx.com hasábjain. 

Szalai Attila jelenlegi szerződése 2025-ig szól, ám sajtóhírek szerint a közelmúltban több európai topcsapatnál is előkerült a válogatott és a Fenerbahce alapemberének számító védő neve. Egybehangzó értesülések alapján legutóbb a Chelsea, a West Ham United és a Newcastle United érdeklődött iránta.

Úgy tudni, az isztambuli klub vezetése az új szerződésben komolyan emelné a tétet. A hírek szerint Szalai évi ötszázezer eurós fizetése egymillióra emelkedne, kivásárlási árát pedig harmincmillió euróban határoznák meg. Ez azt jelentené, hogy tényleg magához akarja láncolni a Fenerbahce a 24 éves játékost, akit jelenleg 15 millió euróra becsül a futballisták értékével foglalkozó Transfermarkt. 

Szalai a jelenlegi szezonban 37-szer lépett pályára a Fenerbahce színeiben – ebből 32-szer kezdőként. Összesen egy gól és két gólpassz fűződik a nevéhez az idényben. Az elmúlt 16 mérkőzést végigjátszotta a magyar válogatottban

Rovatok