Index Vakbarát Hírportál

Nem tudni, mikor játszhat újra Szalai Attila

2022. március 21., hétfő 14:44

A Fenerbahce labdarúgócsapatának vasárnapi bajnoki mérkőzésén megsérült Szalai Attilánál térdszalaghúzódást mutattak ki a vizsgálatok.

A magyar válogatott középhátvédjét török klubcsapata Konyaspor elleni mérkőzésének 61. percében le kellett cserélni egy ütközést követően. Az alapos orvosi vizsgálatok után a Fenerbahce hétfőn közösségi oldalán közölte, hogy a védő jobb térdében a belső oldalszalag húzódott meg.

A Fenerbahce még annyit tett hozzá, hogy a sérülés kezelését azonnal megkezdték, arról viszont nem írt a csapat, hogy milyen hosszú felépülési időre lehet számítani.

Szalai Attila eredetileg szerepelt Marco Rossi szövetségi kapitány keretében a Szerbia és az Észak-Írország elleni barátságos mérkőzésekre. Helyére a szakvezető már vasárnap este Spandler Csabát, a Puskás Akadémia játékosát hívta be.

MTI

(Borítókép:  Szalai Attila, a Fenerbahce játékosa a Besiktas ellen a török első osztályú labdarúgó-bajnokságban játszott 2021. december 19-i mérkőzésen az isztambuli Sukru Saracoglu Stadionban.  Fotó:  MTI / EPA / Sedat Suna)

Rovatok