Index Vakbarát Hírportál

Cristiano Ronaldo kihagyja a Liverpool elleni örökrangadót

2022. április 19., kedd 13:16

Aligha meglepő módon Cristiano Ronaldo kihagyja a Liverpool elleni kedd esti angol bajnoki rangadót – erősítette meg a portugál sztár klubja, a Manchester United.

Mint arról az Index is beszámolt, az ötszörös aranylabdás futballistát családi tragédia érte, párja ikreket várt, de kisfiuk nem élte túl a szülést.

Legmélyebb fájdalmunkkal tudatjuk, hogy a kisfiunk életét vesztette. Nincs ennél nagyobb fájdalom szülőként, csak a kislányunk születése ad erőt, reményt és boldogságot az élethez ezekben a pillanatokban. Szeretnénk megköszönni az orvosoknak és a nővéreknek a szakszerű ellátást és a támogatást, ők minden tőlük telhetőt megtettek. Mindnyájunkat letaglózott ez a veszteség, szívélyesen kérjük a magánéletünk tiszteletben tartását és védelmét ebben a nagyon nehéz időszakban

– írta közösségi médiás felületein hétfőn Cristiano Ronaldo.

Ezek után aligha meglepő, hogy a támadó kihagyja az együttes kedd esti rangadóját, de ezt most a Manchester United is megerősítette a hivatalos honlapján.

A család mindennél sokkal fontosabb, és Ronaldo támogatja a szeretteit ezekben a rendkívül nehéz időkben. Így hát megerősíthetjük, hogy nem lép pályára a Liverpool ellen az Anfielden a kedd esti rangadón, és mi is hangsúlyozzuk a család kérését, miszerint szeretnék a privát szférájukban feldolgozni az eseményeket. Cristiano, gondolatban veled vagyunk, és sok erőt kívánunk a családnak!

– írja holnapján a klub.

A „vörös ördögök” 32 meccset lejátszva az ötödik helyen állnak a ligában, három ponttal lemaradva a BL-indulást érő negyedik helyen lévő Tottenham mögött, a Liverpool pedig 31 találkozón pályára lépve a második, egy pontra a címvédő Manchester City mögött.

(Borítókép: Manchester United/Manchester United via Getty Images)

Rovatok