Index Vakbarát Hírportál

Meghalt Mino Raiola

2022. április 30., szombat 16:28

Bár csütörtökön a világ sportsajtója tényként közölte, hogy 54 éves korában elhunyt az egyik leghíresebb futballügynök, Mino Raiola, a halálhírt maga az érintett cáfolta a hivatalos Twitter-oldalán. Szombaton azonban családja megerősítette, hogy meghalt a futballügynök.

Mino Raiolát januárban intenzív osztályon ápolták Milánóban, később azonban a stábja elhessegette ezeket a híreszteléseket, mivel állítólag csak rutinvizsgálaton vett részt. Mostani információk szerint viszont hosszan tartó betegséggel küzdött.

Az olasz–holland származású Raiolát a futballvilág egyik legellentmondásosabb alakjának tartották, kíméletlen tárgyalási stílusáról és módszereiről volt ismert.

Szombaton délután aztán a családja jelentette be, hogy Raiola valóban elveszítette a harcot a betegségével szemben.

ÜGYFELEI KÖZÉ OLYAN JÁTÉKOSOK TARTOZtAK, MINT ERLING HAALAND, PAUL POGBA, GIGI DONNARUMMA, ZLATAN Ibrahimović, MATTHIJS DE LIGT, MARCO VERRATTI, MOISE KEAN, HENRIH MHITARJAN VAGY MARIO BALOTELLI.

Közülük Haaland és Pogba klubváltásán is dolgozott az elmúlt hónapokban.

A Forbes becslése szerint a különböző jutalékokból csak 2020-ban körülbelül 84,7 millió dollárt, azaz mintegy 26,8 milliárd forintot keresett.

(Borítókép: Mino Raiola. Fotó: Alexander Hassenstein / Getty Images)

Rovatok