Index Vakbarát Hírportál

A Juve távozó argentin sztárja Milánóban folytathatja

2022. május 4., szerda 11:14

A La Gazzetta dello Sport beszámolója szerint Paulo Dybala nagyon közel került ahhoz, hogy az Internél folytassa pályafutását.

A 28 éves argentin támadó 2015 nyarán 41 millió euróért cserébe érkezett a Palermótól a Juventushoz, melynek színeiben eddig 289 tétmérkőzésen 114 gól és 48 gólpassz a mérlege.

A „zebrákkal” ötször nyert bajnoki címet, négyszer Olasz Kupát, háromszor olasz Szuperkupát, a 2019–2020-as idényben pedig a Serie A legértékesebb játékosának választották meg.

Azóta azonban sérülések miatt 37 meccset volt kénytelen kihagyni, a csapatnál pedig nem számolnak vele a továbbiakban, így nem hosszabbítják meg nyáron lejáró szerződését.

Ennek következtében szabadon távozhat, korábban az Atlético Madrid és a Tottenham is érdeklődött iránta, de a La Gazzetta dello Sport úgy tudja, hogy az Inter lehet a befutó, és nagyon közel van a megállapodás.

A lap beszámolója szerint az argentin úgy érzi, hogy elárulták a Juvénál, ezért a torinói hétmillió eurós fizetésénél olcsóbban válthat a rivális mezére (a hatmillió euró melletti bónuszok mértékéről nem esett szó).

Az immár tíz éve Olaszországban futballozó Dybala nem szeretné elhagyni ezt a bajnokságot, az Internél pedig nagyobb szerepet ígértek neki, ez dönthet a klubváltás mellett.

(Borítókép: Jonathan Moscrop/Getty Images)

Rovatok