Index Vakbarát Hírportál

Holland sztárklubbal boronálják össze a Fradi támadóját

2022. május 11., szerda 10:31

A holland voetbalzone.nl a Transfermarkt értesülésére hivatkozva arról számolt be, hogy a Feyenoord a Ferencváros norvég támadójára, Tokmac Nguenre vetheti ki a hálóját.

A lap beszámolója szerint a 28 éves szélső lehet a patinás rotterdami klub megoldása arra az estre, ha a papírforma szerint nem sikerül megtartani Luis Sinisterrát.

A 22 éves kolumbiai balszélső ebben az idényben 23 gólnál és 13 gólpassznál jár, és bár szerződése 2024 nyaráig érvényes, könnyen lehet, hogy a rá vadászó francia klubok (Lille és Nice) egyike elcsábítja a nyáron.

Ez esetben a 18 millió euróra taksált, ötszörös kolumbiai válogatott futballista utódjának Tokmac Nguen érkezhet a Ferencvárostól.

A norvég játékos 2019 februárjában érkezett a Fradihoz, azóta mind a négy idényben magyar bajnok lett, szerdán pedig a Magyar Kupában is csúcsra érhet, ha együttese legyőzi a Paksot a 19.30-kor kezdődő döntőben.

Tokmac ebben az idényben eddig 12 góllal és 10 gólpasszal járult hozzá a Ferencváros meneteléséhez, piaci értékét 2,2 millió euróra teszi a transfermarkt.de. Szerződése a nyáron lejár, így szabadon igazolhatóként válthat klubot.

A 15-szörös bajnok, BEK-, Interkontinentális Kupa- és kétszeres UEFA-kupa-győztes Feyenoord a jelenlegi idényben minden bizonnyal bronzérmesként zár Hollandiában, május 25-én pedig az Európa-konferencialigában döntőzik az AS Romával.

(Borítókép: Alex Caparros/Getty Images)

Rovatok