Index Vakbarát Hírportál

Waltner Róbert a Paks új vezetőedzője – hivatalos

2022. május 26., csütörtök 14:16

Waltner Róbertet nevezték ki a labdarúgó NB I hatodik helyen végzett Paksi FC vezetőedzőjének – számolt be a klub hivatalos honlapja alapján a Magyar Távirati Iroda.

A Tolna megyei klub csütörtökön a honlapján emlékeztetett arra, hogy a játékosként hatszoros válogatott magyar bajnok és gólkirály Waltner – aki játékosként megfordult az argentin Boca Juniorsnál, valamint Cipruson, az Egyesült Arab Emírségekben és Ausztriában is – hét éve edzősködik.

A 44 éves szakember korábban Kaposváron és Zalaegerszegen dolgozott az NB I-ben, utóbbi csapattal a negyedik helyen állt a mostani idényben, amikor márciusban váratlanul távozott – emelte ki az MTI.

Sajtóhírek szerint Waltner azért hagyta el a kék-fehéreket, mert több játékost is a megkérdezése nélkül értékesített a téli átigazolási időszakban a menedzsment.

Izgatott vagyok, és nagyon várom a kezdést, szeretnék már találkozni a csapattal. Boldog vagyok, hogy itt folytathatom a munkát. A Paks mindig is szimpatikus klub volt számomra. Haraszti Zsolt személye pedig döntő volt, a tárgyalások során végig éreztem, nem csak egy edzőt, engem szeretne

– mondta a Paks ügyvezetőjére utalva az MTI által idézett Waltner Róbert.

A vezetőedző erőnléti és pályaedzője Ferenczi István lesz.

A csapatot eddig irányító Bognár György az idény végén távozott a kupadöntős Pakstól, majd az élvonaltól búcsúzó MTK Budapest szakmai igazgatója lett – emlékeztetett a Magyar Távirati Iroda.

Rovatok