Index Vakbarát Hírportál

Bedrogozhatták a Real Madrid középpályását és a párját Ibizán

2022. július 10., vasárnap 14:54

A Real Madrid középpályása, Federico Valverde és kedvese, Mina Bonino Instagramon árulta el, milyen rémálmot éltek át ibizai nyaralásuk során, ahol állítólag bedrogozták és kirabolták őket.

A 42-szeres uruguayi válogatott élettársa azt állítja, hogy kábítószer vagy alkohol miatt önkívületi állapotba kerültek, és észre sem vették, hogy tízezer euróval tették könnyebbé a pénztárcájukat.

A Marca beszámolójából kiderült, hogy állítólag a séf mérgezte meg az ételüket, ami után a párost kórházba kellett szállítani.

Amikor megérkeztünk a házhoz, a séf már ott volt. Akkor azt mondta, hogy csak egy kulcs van, és azt magával viszi, hogy másnap visszajöhessen reggelit készíteni, és nem zavar minket 

– írta Instagram-oldalán Bonino, majd így folytatta:

Másnap fel sem tudtam kelni.

A gyanút tovább fokozza, hogy a séf időközben felmondott, és elhagyta lakhelyét.

Miután a párt kórházba szállították, tesztnek vetették alá őket, de kokaint, marihuánát, ecstasyt, amfetamint és egyéb antidepresszánst sem találtak a vérükben. Valverdéék az incidens után egy másik szállásra költöztek, ahol szigorítottak a biztonsági intézkedéseken, ugyanis még két hétig biztosan Ibizán pihennek.

Rovatok