Index Vakbarát Hírportál

Cristiano Ronaldo visszatért a Manchester Unitedhez

2022. július 26., kedd 08:31

Angol sajtóinformációk szerint Cristiano Ronaldo, a Manchester United sztárja hétfőn visszatért Manchesterbe, hogy a jövőjéről tárgyaljon a klub vezetőivel.

A portugál világsztár a mai napig nem csatlakozott csapata felkészüléséhez, mivel eddig családi okokra hivatkozva maradt távol társaitól. A hírek szerint Ronaldo nem is szándékozik az új idényt a vörös ördögök mezében kezdeni, mivel akkor nem léphetne pályára a Bajnokok Ligája küzdelmeiben. Számos csapattal összeboronálták már a portugál támadót, például a Chelsea, a Bayern München, vagy az Atlético Madrid is felmerült vele kapcsolatban, igaz, a spanyol klub szurkolói hamar jelezték: nem kérnek a korábbi Real Madrid-sztárból.

A The Athletic információ szerint a portugál klasszis hétfőn visszautazott Manchesterbe, azonban még nem állt edzésbe, hanem a klub vezetőivel ült tárgyalóasztalhoz, hogy megvitassák jövőjét. A hírek szerint akár pár órán belül eldőlhet a 37 éves játékos jövője. 

Az még nem tisztázott, hogy az Ausztráliából visszatérő csapat keddi edzésén részt vesz-e Ronaldo, de annyi tudható, hogy személyesen is szeretne beszélni az új vezetőedzővel, Erik ten Haggal. A holland tréner korábban kijelentette, hogy Ronaldo korántsem eladó, és fontos szerepet szánnak neki a következő idényben is. 

(Borítókép: Getty Images)

Rovatok