Index Vakbarát Hírportál

Marco Rossi ősszel nem számíthat a júniusi NL-meccsek egyik legnagyobb hősére

2022. július 30., szombat 19:45

A Puskás Akadémia három kulcsjátékosa is komolyabban megsérült a Vitória Guimaraes elleni Európa-konferencialiga-párharcban: Luciano Slagveer az első, Nagy Zsolt és Szolnoki Roland a második találkozón volt kénytelen idő előtt elhagyni a játékteret. Mindhármójuknál megszületett a diagnózis és a felépülésről szóló prognózis.

A PAFC hivatalos honlapján azt írják, a leghosszabb időre Szolnoki Roland dőlt ki: a csapatkapitány keresztszalag-szakadást szenvedett, operációra lesz szüksége, felépülése előreláthatólag hat hónapot vesz igénybe.

A visszavágó első félidejében szintén térdsérülést szenvedő Nagy Zsoltnak részleges belsőoldalszalag-szakadása van, ő körülbelül három hónapot lesz kénytelen kihagyni.

Nagy kulcsfigurája volt a júniusban remekül teljesítő, az angolokat oda-vissza legyőző, a németekkel döntetlent játszó magyar válogatottnak. Ám a prognózis alapján nem lesz bevethető a Nemzetek Ligája őszi meccsein, a szeptember 23-ai németországi és a három nappal későbbi budapesti, Puskás Arénában rendezendő, olaszok elleni találkozón sem. 

 

A felcsúti klub beszámolójából kiderül, Slagveer négy-hat hétig nem lesz bevethető. 

Rovatok