Index Vakbarát Hírportál

A Chelsea elorozná a Barca-sztárt a Manchester United elől

2022. augusztus 3., szerda 11:12

A The Athletic értesülése szerint az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Chelsea készen áll rá, hogy elorozza Frenkie de Jongot a Manchester United elől.

Mint ismert, a Barcelona holland válogatott középpályását hónapok óta próbálja meg elcsábítani a „vörös ördögökhöz” érkező korábbi trénere, Erik ten Hag, ugyanakkor De Jong egyelőre nem hajlik a váltásra.

A nyáron Kalidou Koulibalyt és Raheem Sterlinget is megkaparintó Chelsea a lap szerint hajlandó beszállni a versenybe, és kifizetni azt a 71 millió fontot (85 millió eurót), amelyért a katalánok már megválnának a holland középpályástól.

A „vörös ördögök” vállalnák a heti 450 ezer fontos fizetést, valamint azt is, hogy kifizessék a katalánok által felhalmozott 17 milliós hátralékot is – teszi hozzá ezt már a Sport.

Hír még a „kékekkel” kapcsolatban, hogy 50 millió fontos (60 millió eurós) ajánlatot tettek a Brighton & Hove Albionnak Marc Cucurella játékjogáért.

A 24 éves spanyol balhátvéd a Barcelonától a Getaféhoz került, ahonnan tavaly vette meg 18 millió euróért angol klubja, ahol gyorsan felvette a PL ritmusát.

A Brighton mindenesetre szeretne ennél az összegnél többet kisajtolni a londoniaktól, úgyhogy egyelőre ez az ajánlat nem ért még célt.

(Borítókép: Omar Vega/Getty Images)

Rovatok