Index Vakbarát Hírportál

Cristiano Ronaldo és Szalai klubtársak lesznek? Az edző reagált!

2022. augusztus 16., kedd 10:58

Úgy fest, nem telik el nap anélkül, hogy Cristiano Ronaldo lehetséges új csapatáról értekezzen a nemzetközi média.

A portugál klasszis napjai Manchesterben, nagyon úgy tűnik, hogy meg vannak számlálva, az idényt pocsékul kezdő United a hírek szerint már ingyen is elengedné őt, csak hogy ne mérgezze az öltözőt. 

Cristiano Ronaldo a Bajnokok Ligája történetében a legtöbb mérkőzéssel (183), góllal (140) és gólpasszal (42) bíró futballista egymás után a 20. BL-idényében szeretne részt venni, a Manchester United színeiben viszont erre nincs lehetősége az előző idény hatodik helye után, ezért a nyáron ügynöke több klubnak is beajánlotta, de egyelőre nincs meg a következő állomása.

A lehetséges kérők közé Szalai Attila klubját, a Fenerbahcét is felvetették Jorge Jesus miatt, de a BL-ből amúgy már búcsúzó török klub portugál trénere gyorsan lezárta ezeket a gondolatokat.

Igen, valóban barátok vagyunk Ronaldóval, ugyanakkor neki más tervei vannak. Nem fog olyan csapatban játszani, amelyik nincs a top 5 liga egyikében. Nem tudom, hol folytatja, de azt mondhatom, hogy nem jön a Fenerbahcéhoz. Nem azért, mert nem akarnám, hanem mert neki nem ez a szándéka

– idézi Jorge Jesust a klub egyik szurkolói oldala.

Jorge Jesus: "Evet Ronaldo ile arkadaşız. Onun farklı fikirleri var. Kendisi 5 büyük ligin dışında bir ligde oynamayacaktır. Nereye gidecek bilmiyorum ama Fenerbahçe'ye gelmeyeceğini söyleyebilirim. Bu benim istemediğim için değil, kendisi istememesinden dolayı"

— Tek Yol FENER (@TekYolFener) August 15, 2022

Azt tehát már tudjuk, hol nem folytatja Cristiano Ronaldo, már csak az a kérdés, hogy melyik klubbal és mikor sikerül egyezségre jutnia.

(Borítókép: Cristiano Ronaldo és Jorge Jesus aligha dolgozik együtt a jövőben – Pedro Fiuza/NurPhoto via Getty Images)

Rovatok