Index Vakbarát Hírportál

Transznemű modellt szeret a világ legértékesebb futballistája?

2022. augusztus 31., szerda 11:12

Egybehangzó francia és olasz sajtóhírek szerint a PSG fiatal támadója, Kylian Mbappe több hónapja együtt van a világ egyik leghíresebb transznemű modelljével, Ines Rauval.

A futballistánál kilenc évvel idősebb Rau férfinak született, de 16 évesen hormonterápián, 18 évesen pedig nemváltó műtéten esett át. Világhírnévre azonban 2017-ben tett szert, ő volt ugyanis a Playboy első transznemű címlapsztárja.

Mbappé korábban a francia színésznővel, Emma Smettel volt együtt, szakításukat követően pedig először a cannes-i filmfesztiválon írtak Rauval való kapcsolatáról, ahol együtt mutatkoztak.

A pletykák azóta csak tovább erősödtek, immáron a Corriere dello Sport és a Mundo Deportivo is arról cikkezik, hogy a Paris Saint-Germain csatára és a transznemű modell egy párt alkot.

A magánélete mellett a 23 éves játékos a karrierjét sem hanyagolja el: négy fordulót követően három gólnál és két gólpassznál jár a francia bajnokságban, amelyet a PSG 10 ponttal vezet. Igaz, csak jobb gólkülönbségének köszönhetően előzi meg a szintén három győzelemmel és egy döntetlennel rajtoló Marseille–Lens-duót. 

(Borítókép: Jean Catuffe / Getty images Hungary)

Rovatok