Index Vakbarát Hírportál

Az angol másodosztályba szerződött a magyar válogatott labdarúgó

2022. szeptember 2., péntek 15:15

A magyar válogatott labdarúgóját, Callum Stylest az angol harmadosztályba kiesett klubja, a Barnsley kölcsönadta a második vonalban szereplő Millwallnak.

A 22 éves futballista megszerzését honlapján jelentette be a Championshipben érdekelt új együttese, amely jelezte, hogy a 2022/23-as szezonra vette kölcsön Stylest, aki elsősorban a középpálya bal oldalán vethető be. Ő a csapat nyolcadik nyári szerzeménye. A Millwall az idei szezonban a 19. helyen áll a bajnokságban, hét mérkőzés után hét ponttal. Az 2021/22-es idényt a kilencedik helyen zárta az együttes. 

Callum Styles – aki 2018 nyarán szerződött a Barnsley-hoz – márciusban, Szerbia ellen mutatkozott be a magyar nemzeti csapatban, amelyben eddig hat alkalommal szerepelt.

Nagyon jól fogadtak a társak, így eddig csak pozitívumokról tudok beszámolni. Még annál is jobb a helyzet, mint amire számítottam. A körülmények kiválók, a stáb profi, a csapat erős

– mondta még márciusban az MTI érdeklődésére az angol másodosztályban szereplő Barnsley középpályása a szombati telki sajtótájékoztatón.

(Index/MTI)

(Borítókép: Callum Styles az Észak-Írország elleni mérkőzésen a magyar válogatott színeiben. Fotó: Ramsey Cardy / Getty Images) 

Rovatok