Index Vakbarát Hírportál

Szurkolók szakították félbe az Újpest edzését, hogy elbeszélgessenek a játékosokkal

2022. szeptember 8., csütörtök 16:38

A hétvégi 6–0-s történelmi vereséget követően újpesti szurkolók jelentek meg a csapat csütörtöki edzésén. A tréninget félbeszakították, és a drukkerek elbeszélgettek a játékosokkal a hétvégi vereségről.

A csakfoci.hu információi szerint az Újpest csütörtök délelőtti edzésén tucatnyi drukker jelent meg. Felbukkanásukat követően az edzés néhány percre félbeszakadt, hogy a szurkolók a játékosokkal beszélhessenek a hétvégi eseményekről és a jövőről. Mint ismert, a Ferencváros történelmi, az Újpest Megyeri úti otthonában korábban sosem látott 6–0-s győzelmet ért el a labdarúgó NB I 2022–2023-as kiírásának 7. fordulójában.

A meccs után a szurkolók levetették a mezt az újpesti labdarúgókkal, majd – miközben a zöld-fehérek önfeledten ünnepeltek a túlvégen – rendőrsorfalnak kellett megvédenie a hazai játékosokat saját szurkolóik haragjától.

Az Újpest az OTP Bank Liga tabellájának utolsó helyén áll. A csapat a következő mérkőzését az utolsó előtti helyen álló, edzőváltáson éppen áteső Vasas ellen játssza.

Rovatok