Index Vakbarát Hírportál

A magyar válogatott védő csapata az utolsó pillanatban bukott el az Old Traffordon

2022. október 14., péntek 09:10

A Lang Ádámmal felálló Omonia 1–0-s vereséget szenvedett a Manchester United otthonában csütörtökön a labdarúgó Európa-liga csoportküzdelmeinek negyedik fordulójában.

A magyar válogatott védő végigjátszotta az összecsapást, melyet Scott McTominay a 93. percben döntött el.

Lang Ádám végigjátszotta a találkozót. Melynek másik érdekessége, hogy Cristiano Ronaldo, a United ötszörös aranylabdás klasszisa az idényben mindössze negyedszer futballozott végig szintén egy meccset. 

Az E csoport másik meccsén a Real Sociedad könnyedén nyert otthon a Sheriff Tiraspol ellen, így bebiztosította továbbjutását – számolt be az MTI.

A csoport élén a spanyolok 12 ponttal vezetnek, az MU-nak 9, a Sheriffnek 3 pontja van, míg az Omonia továbbra sem szerzett egyet sem. 

A Szalai Attilával felálló Fenerbahce, valamint Sallai Roland csapata, a Freiburg is bebiztosította továbbjutását csütörtökön.

A Fenerbahce a ciprusi AEK Larnaca vendégeként diadalmaskodott 2–1-re, a magyar válogatott védője végigjátszotta a találkozót.

A sérült Sallai Rolandot nélkülöző Freiburg Nantes-ból hozta el a három pontot, a Bundesligában szereplő gárda fölényes, 4–0-s győzelmet aratott.

LABDARÚGÁS
EURÓPA-LIGA, CSOPORTKÖR
E CSOPORT, 4. FORDULÓ

Manchester United (angol)–Omonia (ciprusi) 1–0 (0–0)
Real Sociedad (spanyol)–Sheriff Tiraspol (moldovai) 3–0 (1–0)

(MTI/Index)

Rovatok