Index Vakbarát Hírportál

Korábbi válogatott futballista lett a Vidi új edzője és sportigazgatója is

2022. október 17., hétfő 16:18

Villámgyorsan megtalálták Michael Boris vezetőedző utódját a labdarúgó NB I-ben szereplő Mol Fehérvár FC-nél: Huszti Szabolcs irányítja innentől a gárdát – adta hírül a klub hivatalos honlapja.

A székesfehérvári együttes tizenegy forduló alatt mindössze három győzelmet szerzett, és az idény előtti elvárásokat mélyen alulmúlva a tabella kilencedik helyén áll a 11. fordulót követően. A csapat ráadásul borzalmas sorozatot fogott ki az elmúlt hetekben: legutóbbi öt meccséből egyet nyert meg, kétszer döntetlent játszott, míg előző héten hétfőn az Újpesttől, szombaton a Vasastól kapott ki. 

A hétvégi vereséget követően teljes vezérkari váltás következett be a Vidinél, Boris mellett segítője, Preisinger Sándor, valamint a sportigazgató Sallói István is távozott. 

A Vidi hétfő délután arról számolt be, hogy a vezetőedzői tisztséget innentől a klub korábbi játékosa, majd sporttanácsadója, a 39 éves Huszti Szabolcs tölti be, munkáját korábbi debreceni másodedzője, Toldi Gábor segíti majd.

Nem sokkal később az is kiderült, hogy az új sportigazgató is a fehérváriak egy korábbi játékosa lesz, méghozzá a klubbal kétszeres bajnok Juhász Roland.

A korábbi válogatott védő ugyancsak volt sporttanácsadó a klubnál, ezt a tisztséget legutóbb a III. kerületnél töltötte be.

(Borítókép: Huszti Szabolcs 2021. február 16-án. Fotó: Czeglédi Zsolt / MTI)

Rovatok