Index Vakbarát Hírportál

Szalai Ádám nem látogathatja az edzéseket, távozhat Bázelből

2022. október 20., csütörtök 15:08

A svájci Blick című napilap értesülései szerint a magyar labdarúgó-válogatottól szeptemberben visszavonult Szalai Ádám egyéni edzéseket végez Bázelben, nem látogathatja a svájci élvonalban szereplő Basel tréningjeit, miközben a támadó menedzsere értetlenül áll a kialakult helyzet előtt – számolt be róla az MTI.

A Blick csütörtökön írt arról, hogy „a magyar válogatott hőse” nagy valószínűséggel többet már nem lép pályára a bajnokságban legutóbb ezüstérmes együttesben, amellyel elvben jövő nyárig áll szerződésben.

A lap azt írta, Szalai az erőnléti edző segítségével egyéni tréningeket végez, ugyanakkor a Blick Philipp Kaufmann bázeli sportigazgató múlt heti nyilatkozatát idézve úgy véli, a 34 éves csatár hamarosan távozik a klubtól.

Tárgyalásban vagyunk Ádám menedzsmentjével

– idézte az újság Kaufmannt, egyben megszólaltatta Oliver Fischert, Szalai Ádám menedzserét is.

Arra számítunk, hogy az FC Basel a lehető leghamarabb visszavonja ezt az érthetetlen és elfogadhatatlan döntést – nyilatkozta Fischer, majd hozzátette: – Meglepett minket az edzések látogatása alóli felmentés, különösen azután, hogy Ádám milyen kiemelkedő teljesítményt nyújtott a magyar válogatott legutóbbi mérkőzésein.

Szalai februárban, a német élvonalbeli Mainzból igazolt a Baselhez, amelynek színeiben azóta 16 bajnoki találkozón négy gólt szerzett.

(Borítókép: RvS.Media / Basile Barbey / Getty Images)

Rovatok