Index Vakbarát Hírportál

A stadion takarítóival ünnepelt a brazil kupagyőztes csapat játékosa

2022. október 21., péntek 16:10

Emberi gesztust tett a Brazil Kupa megnyerése után a Flamengo egyik játékosa: a serleggel odament a takarítókhoz, és velük is készített egy közös képet az ünneplésről.

Csütörtökön játszották a Brazil Kupa döntőjét, amelyen a Flamengo és a Corinthians együttese csapott össze. A végletekig elhúzódó mérkőzésen 1–1-es állásnál ért véget a ráadás, a tizenegyesekkel sem tudtak egyből dönteni a felek. Végül a Flamengo 6–5-ös aránnyal rúgta a büntetőket, így a csapat nyerte a Brazil Kupát. 

A találkozót követő ünnepléskor a Flamengo 37 éves játékosa, Diego Ribas emberi gesztust tett: a kupával odament a stadion takarítóihoz, és összeálltak egy közös képre, hogy együtt ünnepelhessék a győzelmet – vette észre a 444.

Ribas egyébként egy Európát is megjárt labdarúgó. Az Atlético Madrid színeiben Európa Ligát nyert, spanyol és portugál bajnok, nyert Német Kupát a Werder Bremennel, utolsó európai klubja pedig a Fenerbahce volt, ahol jelenleg a magyar válogatott Szalai Attila is futballozik. Ribas 34-szeres brazil válogatott, két Copa Américát nyert a nemzeti együttessel. 

Rovatok