Index Vakbarát Hírportál

Elszabadult indulatok: annyi kiállítás született, nem lehetett végigjátszani a döntőt – videó!

2022. november 7., hétfő 11:33

A Buenos Aires-i Racing Club együttese nyerte a labdarúgó argentin szuperkupát (Bajnokok Trófeája), miután a vasárnapi döntőben hosszabbítást követően 2–1-re legyőzte a Boca Juniors együttesét, de az összecsapás leginkább arról marad majd emlékezetes, hogy a játékvezető 10 piros lapot osztott ki a 120 perc alatt.

A november 20-án kezdődő katari világbajnokság játékvezetői keretében is szereplő Facundo Tello a 95. percben mindkét csapatból kiállított egy-egy játékost, de az igazi lapzuhatag csak a hosszabbítás utolsó perceiben következett be – írja összefoglalójában a Magyar Távirati Iroda.

Az addig már ismét emberelőnyben lévő Racing Club középpályása, Carlos Alcaraz (nem összetévesztendő a teniszesek világranglista-vezetőjével) ugyanis a 118. percben szerzett fejes góllal juttatta előnyhöz együttesét, majd az ellenfél szurkolói előtt kezdte ünnepelni a találatot, felbosszantva ezzel a rivális csapat futballistáit.

A Boca játékosai nekiestek Alcaraznak, a fülénél fogva rángatták és a labdát is hozzávágták, a kakaskodásnak pedig a játékvezető vetett véget egyszerre hat piros lappal: Tello kiállította a győztes gól szerzőjét, valamint rajta kívül öt játékost a Boca Juniorsból.

A mérkőzésnek aztán úgy lett vége, hogy a Boca nem tudta lejátszani a hátralévő időt, ehhez ugyanis nem maradt elegendő játékosa a pályán.

A találkozó összefoglalója

Rovatok