Index Vakbarát Hírportál

Csapattársai biztosak Cristiano Ronaldo távozásában

2022. november 16., szerda 17:04

Szerdán kerül adásba a Manchester United klasszisának másfél órás interjúja, amelyből már szivárogtak ki részletek, és amelyek miatt alighanem nincs jövője a klubnál a portugál klasszisnak.

Vasárnap este bombaként robbant a hír: megdöbbentő őszinteséggel nyilatkozott Cristiano Ronaldo klubjánál, a Manchester Unitednél kialakult helyzetéről. Az ötszörös aranylabdás labdarúgó úgy gondolja, elárulták őt a csapatnál. Néhány részlet már nyilvános a Piers Morgan brit újságíró és televíziós személyiség Cristiano Ronaldóval készített exkluzív interjújából, amelyben megdöbbentő őszinteséggel nyilatkozik a portugál támadó edzőjéről, klubjánál kialakult helyzetéről és korábbi, valamint jelenlegi csapattársairól is. 

Az ESPN amerikai sportcsatorna szerint a gárda edzője, Erik ten Hag nem szeretné, ha Ronaldo újra pályára lépne a klub színeiben, az egyesület pedig a helyzet kezeléséhez jogi lépéseket szorgalmaz. 

A sportcsatorna szerdán arról is beszámolt, hogy értesüléseik szerint az MU keretéhez tartozó futballisták nagy része szinte biztos abban, hogy ezzel lejárt Ronaldo ideje a manchesterieknél, aligha lesz innen visszaút a hatszoros aranylabdás támadónak az Old Traffordra.

Cristiano Ronaldo jelenleg a portugál válogatottal készül a katari világbajnokságra, ahol a csoportban Uruguay, Dél-Korea és Ghána lesz az ellenfele.

(Borítókép: Cristiano Ronaldo 2021. szeptember 11-én. Fotó: Clive Brunskill / Getty Images)

Rovatok