Index Vakbarát Hírportál

Óriási az érdeklődés a magyar válogatott meccseire

2022. november 24., csütörtök 14:09

Egy nap alatt már húszezer bérlet gazdára talált a magyar labdarúgó-válogatott jövő évi hazai tétmérkőzéseire – tájékoztatta Sipos Jenő az MTI-t.

Egy nap alatt húszezer bérletet vettek a magyar szurkolók a labdarúgó-válogatott jövő évi hazai meccseire. Az MLSZ szóvivője kiemelte: ebből is látszik, hogy a szurkolók továbbra is a csapat mellett állnak.

A bérletértékesítés szerdán kezdődött. Aki egyben vásárolja meg a belépőit a négy budapesti Európa-bajnoki selejtezőre, kedvezményes áron biztosíthatja helyét Marco Rossi csapatának tétmérkőzéseire. A Puskás Aréna legjobb helyeire szóló bérletek 65 ezer forintba kerülnek, de már 18 ezer forintért is válthatók bérletek a márciustól novemberig tartó mérkőzéssorozatra.

A meccsjegy.mlsz.hu oldalon szerdán 10 órától elérhető bérletek mellett személyre szóló, exkluzív, limitált számban gyártott kártyát is válthatnak az érdeklődők. A plasztikkártyák ára mindössze 3000 forint/bérlet, amely ingyenes házhoz szállítást is tartalmaz. A fizikai kártyák vásárlói is kapnak online bérletet, ezek használatával lehetőség lesz további ügyintézésre is: ilyen például a névátírás, amelyre a kártyák esetében már nem lesz lehetőség. A Szurkolói Klub tagjai számára az egyedi mérkőzések belépőjegyeire biztosítja a szokásos kedvezményt az MLSZ.

Az Eb-selejtezőkön márciusban Bulgáriát, júniusban Litvániát, októberben Szerbiát, míg novemberben Montenegrót látja vendégül a magyar válogatott.

(Borítókép: Kalmár Zsolt [b] győztes gólját ünnepli csapattársaival a MagyarországGörögország felkészülési labdarúgó-mérkőzésen a budapesti Puskás Arénában 2022. november 20-án. Fotó: Mónus Márton / MTI)

Rovatok