Index Vakbarát Hírportál

Elsírta magát az újságíró, miközben Messivel interjúzott

2022. október 21., péntek 13:23

Lionel Messi, a Paris Saint-Germain argentin labdarúgója szerint a brazil és a címvédő francia válogatott a legnagyobb favoritja a november 20-án rajtoló katari labdarúgó-világbajnokságnak.

Az argentin tévés műsorvezetőnek, Pablo Giraltnak megadatott, hogy Lionel Messivel készíthessen egy interjút a 2022-es katari világbajnokságot megelőzően. A beszélgetés közben a 48 éves újságíró egyszer csak elpityeredett, amin Messi alaposan meglepődött, aztán megvigasztalta Giraltot. 

Egész életemben erről álmodtam, de sosem gondoltam, hogy ennyire szerencsés leszek, hogy veled beszélgethetek. Tiszta szívemből köszönöm 

– mondta Giralt. 

Nagyon köszönöm. Örülök, hogy ezt tudom kiváltani az emberekből. Argentínában és a világon rengetegen támogatnak, csodálnak, hálás vagyok a szeretetükért, amit tőlük kapok 

– mondta a klasszis labdarúgó. 

Az interjú legérdekesebb része egyébként a világbajnokság esélylatolgatása. Messi szerint a brazil és a francia válogatott a legnagyobb várományosa a közelgő vb-nek.

Ennek a két válogatottnak már régóta együtt játszik a gerince, és több klasszisjátékosuk is van 

– hangsúlyozta a 35 éves dél-amerikai sztár, aki az argentin válogatott végső esélyeire már nem akart kitérni. Pedig nemzeti csapata immár 35 fellépés óta veretlen, és tavaly megnyerte a Copa Américát, miután a torna döntőjében a házigazda brazilokat múlta felül 1–0-ra.

A hétszeres aranylabdás azt már korábban elárulta, hogy az idei lesz az utolsó vb a számára. A 164-szeres válogatott támadó a nemzeti csapatban 90-szer volt már eredményes, 2006-tól kezdve mind a négy vb-n részt vett, 2014-ben ezüstérmesként zárt.

(Borítókép: Lionel Messi 2022.10.16-án. Fotó: De fodi Images / Getty Images)

Rovatok