Index Vakbarát Hírportál

Kiderült, hogy tagja a vb-keretnek, egyből megkérte a barátnője kezét

2022. november 8., kedd 11:03

Magyar idő szerint hétfőn este kihirdették a brazil labdarúgó-válogatott világbajnokságra utazó keretét. Pedro, aki mindössze kétszer ölthette magára a címeres mezt, a kihirdetést követően egyből megkérte a barátnője kezét.

A magyar idő szerint hétfő este kihirdetett 26 fős brazil világbajnoki keretben kilenc támadó kapott helyet. A brazilok szövetségi kapitánya, Tite – aki a torna után távozik posztjáról – számít a veterán Dani Alves játékára: a 39 éves szélső hátvéd jelenleg a mexikói élvonalban szerepel. A Liverpool sztárcsatára, Roberto Firmino ugyanakkor nem fért be a keretbe. 

Pedro, a brazil első osztályban szereplő Flamengo támadó-középpályása mindössze kétszeres brazil válogatott, ennek ellenére meghívást kapott a világbajnokságra. Reakciójáról videót is készítettek a barátai, miután kiderült, hogy ő is részese a csapatnak, egyből megkérte a barátnője kezét. 

A Katarba utazók között ott van Neymar, a Paris Saint-Germain sztárja, valamint Vinícius Junior és Rodrygo, a Real Madrid tehetséges labdarúgói is.

Az előző tornán negyeddöntős brazilok a vb G csoportjában a szerbekkel, a svájciakkal és a kameruniakkal találkoznak a jövő vasárnap rajtoló viadalon.

A brazilok 26 fős világbajnoki kerete

(Borítókép: Pedro és Neymar a brazil válogatott színeiben. Fotó: MB Media / Getty Images) 

Rovatok