Index Vakbarát Hírportál

Megvan, ki került be a marokkói keretbe a Fradi játékosa helyett

2022. november 17., csütörtök 11:05

Sérülés miatt játékost cserélt keretében a vasárnap kezdődő katari világbajnokságra készülő marokkói labdarúgó-válogatott.

Amine Harit, az Olympique Marseille középpályása még vasárnap, csapata bajnokiján dőlt ki a sorból, s mint kiderült, térdsérülése olyan súlyos, hogy nem lehet ott a tornán.

Valid Regragui szövetségi kapitány Harit helyére az angol másodosztályban szereplő Burnley futballistáját, Anassz Zarurit hívta be az együttesbe. A 22 esztendős játékos ebben a szezonban 13 mérkőzésen ötször volt eredményes, s bár a korosztályos válogatottakban még Belgium színeit képviselte, felnőtt szinten most bemutatkozhat Marokkó képviseletében.

Ismeretes, hogy az előzetes várakozással ellentétben egyik Mmaee testvér sem került be a marokkóiak világbajnoki keretébe, így mindössze egy ferencvárosi játékos, a tunéziai Aissa Laidouni szerepelhet a katari világbajnokságon. 

A marokkóiak az F csoportban az előző vb-n döntős Horvátországgal, a négy éve bronzérmes Belgiummal, valamint Kanadával találkoznak Katarban.

MTI

Rovatok