Index Vakbarát Hírportál

Mindössze három játékperc dönthet a vb gólkirályi címéről?

2022. december 15., csütörtök 13:18

Mbappé Messi ellen. De melyikük ünnepel majd a végén? Kialakult a katari labdarúgó-világbajnokság döntőjének párosítása: a címvédő Franciaország Argentínával találkozik vasárnap délután. De mi dönthet majd a fináléban? S mire lehet következtetni az elődöntőkben látott játék képéből? Kylian Mbappé 23 éves korára elérte Messi szintjét a világklasszisok között? Vagy az argentin a 36. életévét taposva még mindig jobb futballista a francia trónkövetelőnél? És ha már világklasszisok: eldőlt-e Katarban a 15 éve tartó rivalizálás Cristiano Ronaldo és Lionel Messi között? Vagy talán csak a világbajnoki cím segít majd pontot tenni a kérdés végére?

A Sportcast vb extrában Zombori Zalánnal, a francia Montpellier korábbi játékosával, volt válogatott futballistával és Borbély Lászlóval, az Index katari tudósítójával beszélgetünk a világbajnokság elődöntőjének történéseiről. 

Ne maradjon le semmiről, böngéssze az Index világbajnoki mellékletét! Ide kattintva elérheti összes cikkünket, a menetrendet, a csoportállásokat, a kereteket, a helyszíneket és még sok minden mást.

(Borítókép: Zombori Zalán. Fotó: Kaszás Tamás / Index)

Rovatok