Index Vakbarát Hírportál

A birodalom visszavág: Piqué kineveti Shakirát, leszerződött a Twingóval és a Casióval

2023. január 14., szombat 08:52

Shakira, a megcsalt feleség a volt férjet, Gerard Piquét és kedvesét, Clara Chiát pocskondiázó zeneszáma cikkünk megjelenésekor már 85 millió letöltésnél tart a YouTube-on, de az exet sem kell félteni. Piqué az általa menedzselt új futballtorna, a Kings League nyitó sajtótájékoztatóján bejelentette, hogy leszerződött a Twingóval és a Casióval.

Shakira a BZRP Music Sessions YouTube-platformján tette közzé a számot, amely a kategóriájában már minden rekordot megdöntött eddig; két nap alatt több mint 85 millióan töltötték le:

A frenetikus sikerű dalban a 45 éves kolumbiai énekesnő arról énekel, hogy Piqué, amikor helyette a 22 éves Clara Chiarát választotta (aki időközben már 23 évesre „öregedett”), valójában egy Ferrarit cserélt le egy Twingóra, egy Rolexet egy Casióra.

A két márka marketingesei azonnal akcióba léptek, lecsapva az ingyenreklámra. Először a Renault rukkolt ki szellemes üzenettel, amelyben elrejtve szerepel Piqué barátnője, Clara keresztneve, továbbá magának Piquének a vezetékneve is:

Tisztán látszik (Clara-mente), hogy nem vagyunk olyanok, mint »tudják, ki«, de lepereg rólunk, amit ránk fröcskölnek (salPIQUE).

Igazán szellemes…

Nem késlekedett a Casio sem:

A márka vízhatlan órájának reklámszövege: „Imádjuk, ha lefröcskölnek (nos salpique) minket.” Spanyolul a salpicar azt jelenti, hogy lefröcskölni. 

De ez még csak a kezdet volt, ugyanis pénteken Gerard Piqué is visszavágott. Az általa útjára indított új futballsorozat, a hétfős csapatokat pályára küldő Kings League nyitó sajtótájékoztatóján ugyanis bejelentette az egykori Barcelona-sztár, hogy megnyerte szponzornak a Renault Twingót és a Casiót. Üzenetében egy filléres Casiót mutatott fel a csuklóján, a következő szöveggel:

Ez az óra egész életre szól!

Majd utána azt is bejelentette, hogy a Kings League vasárnapi mérkőzésére egy ugyancsak filléres (legalábbis az ő szintjén filléres) Twingóval érkezik…

Azt tudjuk, hogy a világ- és kétszeres Európa-bajnok Piqué a világ egyik legjobb középhátvédje volt, de most már nyilvánvaló, hogy üzletembernek sem utolsó.

(Borítókép: Gerard Piqué 2023. január 1-jén. Fotó:  Manuel Queimadelo s/ Quality Sport Images / Getty Images)

Rovatok