Index Vakbarát Hírportál

Kútba esett üzlet: mégsem költözik Berlinbe a korábbi Real Madrid-sztár

2023. január 31., kedd 17:19

Az utolsó pillanatban meghiúsult Isco Alarcón, a Real Madriddal korábban ötször Bajnokok Ligáját nyerő középpályás Union Berlinhez igazolása.

Hétfőn még attól volt hangos a sportsajtó, hogy Isco Alarcón egészen biztosan a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Union Berlin csapatához szerződik az idény végéig. A korábban a Real Madrid és a Sevilla színeiben is szereplő játékosnak a közösségi médiában való megnyilvánulásai is egyértelműen azt sugallták: hamarosan a hivatalos bejelentés is megtörténik. 

A klubváltás azonban meglepő módon az utolsó pillanatban kútba esett, Isco mégsem lesz a berliniek labdarúgója. Oliver Ruhnert, az Union Berlin ügyvezető igazgatója úgy nyilatkozott az ügyről: 

Jó lett volna látni Iscót Union Berlin-mezben játszani, de nekünk is megvannak a határaink. A kérései átlépték ezeket, annak ellenére hogy korábban már megállapodtunk. Ezért nem jön létre az átigazolás.

Így a szebb napokat is megélt, ötszörös BL-győztes játékos nem költözik Berlinbe, és nem lesz többek között a magyar válogatott Schäfer András csapattársa sem. A jelenleg klub nélküli Iscót a hírek szerint a szintén német élvonalbeli RB Leipzig szívesen szerződtetné, elsősorban a sérülés miatt hosszú időre kidőlt Dani Olmót pótolnák a spanyollal. 

(Borítókép: Getty Images)

Rovatok