Index Vakbarát Hírportál

Piqué szerelme pánikrohamot kapott, kórházban ápolják

2023. január 31., kedd 07:06

Nem könnyű egy 22 éves lánynak elviselni azt a gigantikus médiafelhajtást, ami rázúdul, ha az illető lecsapta Shakira kezéről Katalónia egyik leghíresebb, világ- és Európa-bajnok focistáját, Gerard Piquét. Nem is sikerült Clara Chía Martínak, a szóban forgó hölgynek, Piqué kedvesének, mert hétfőn pánikroham tört ki rajta a kiállott izgalmaktól, de olyan erővel, hogy sürgősen be kellett szállítani egy barcelonai magánklinikára.

Pedig minden olyan idillinek tűnt. Gerard Piqué, a futballtól nemrégiben visszavonult Barcelona-sztár és új szerelme, Clara Chía Martí a hétvégét a Pireneusokban, Cerdanyában töltötték, az exfutballista magas hegyi nyaralójában. Kirándultak, mountain bike-on kerekeztek kinn a természetben, és úgy tervezték, hogy este elmennek az Oques Grasses katalán rockzenekar barcelonai koncertjére, a Palau Sant Jordiba. 

De nem mentek, mert Clara Chía nem érezte jól magát. És a rosszullét nem csillapult, olyannyira nem, hogy hétfő délután sürgősen be kellett szállítani a fiatal lányt egy barcelonai magánklinikára.

A diagnózis: pánikroham. 

A katalán bulvármédia olyan intenzitással követte és követi Piqué és Clara Chía románcát, hogy az már túl sok a tapasztalatlan fiatal lánynak. A pár nem tud úgy kimenni az utcára, hogy ne villanna a fényképezőgép vakuja, a paparazzók állandóan lesben állnak Piqué háza előtt. 

Clara Chía azt is nehezen viselte, hogy Shakira, a megcsalt asszony, Piqué két gyermekének anyja nemrégiben kirukkolt egy erősen célzatos slágerrel, amelyben arról énekelt, hogy kár volt egy Ferrarit egy Twingóra, egy Rolexet egy Casióra cserélni. Természetesen Piquének. És szintén természetesen a Ferrari és a Rolex a kolumbiai énekesnő volt, a Twingo és a Casio pedig Clara Chía… Ez bizony rosszulesett a lánynak.

És végül az is megviselte a lányt, hogy Piqué kirakta az Instagramra kettejük fotóját, most először, meghitt pózban.

 No, amit a kommentelőktől kaptak…

Szóval, Clara Chía pánikrohammal kórházba került, ami a lehető legrosszabbkor jött, mert csütörtökön ünnepli Piqué a harminchatodik születésnapját, és nyilván ünnepséget akartak rendezni a jeles alkalomból. Mellesleg, csütörtökön még valakinek születésnapja van: Shakirának.

Csak neki már a negyvenhatodik…

Rovatok