Index Vakbarát Hírportál

Döbbenetes tragédia: kivédte a büntetőt, majd összeesett és meghalt a fiatal kapus

2023. február 12., vasárnap 19:07

Felfoghatatlan tragédia történt szombat este, amikor egy alacsonyabb osztályú belga bajnokin a Winkel Sport csapatának kapusa, Arne Espeel sikeresen hárított egy tizenegyest, majd váratlanul összeesett, és életét vesztette.

A beszámolók szerint a tragédiának semmi előjele nem volt, a 25 éves Arne Espeel a Westrozebeke elleni bajnokin védte ki a büntetőt, majd teljesen váratlanul összeesett, és meghalt. Helyi értesülések szerint a kapust fél órán keresztül próbálták újraéleszteni a mentők, kórházba szállították, de az életét már nem tudták megmenteni. 

Arról, hogy mi okozhatta a váratlan tragédiát, egyelőre semmit nem tudni. A hírek szerint a labdarúgónak nem voltak korábban egészségügyi problémái. 

A labda még játékban volt. A kapusunk a lehető leggyorsabban felállt a védése után, de aztán egyből összeesett. Borzalmas volt látni

– mondta a csapat másodedzője, Stefaan Dewerchin. A csapattársak az öltözőben tudták meg a tragikus hírt, és mint az edzőjüktől kiderült, a csapatot nagyrészt helyi fiatalok alkotják, egy baráti társaságról van szó, így többen még fel sem tudják fogni, mi történt.

Rovatok