Index Vakbarát Hírportál

Az olasz élvonalból igazolhat fiatal labdarúgót a Ferencváros

2023. február 13., hétfő 13:27

Olasz sajtóhírek szerint a magyar élvonalbeli labdarúgó-bajnokság címvédője és jelenlegi éllovasa, a Ferencváros hamarosan szerződteti Simone Trimbolit az olasz első osztályú Sampdoria csapatától.

Az olasz sportsajtó információi szerint a 20 éves középpályás már hétfő délelőtt a magyar fővárosba utazott, hogy átessen a kötelező orvosi vizsgálatokon. Trimboli jelenleg az élvonalbeli Sampdoria játékosa, de az idei szezonban még nem kapott lehetőséget a csapatban. 

A hírek alapján, miszerint Trimboli hamarosan a Ferencváros labdarúgója lesz, egyelőre kölcsönszerződés keretein belül kerülne a fiatal olasz Magyarországra, de amennyiben beválik a középpályás, úgy hároméves szerződést is köthet a magyar rekordbajnokkal.

Trimboli piaci értéke a mértékadó Transfermarkt adatai szerint 600 ezer euró, játékstílusát tekintve középső középpályás, aki a támadásokból és védekezésből is kiveheti a részét. Rá is fér az erősítés a Fradira, mivel a télen távozott Aissa Laidouni az Union Berlinhez, míg Mohamed Besic sérüléssel bajlódik. 

(Borítókép: Getty Images)

Rovatok