Index Vakbarát Hírportál

44 évesen meghalt a Videoton egykori labdarúgója, Fogarasi Gergely

2023. február 19., vasárnap 07:55

Hosszú betegeskedés után meghalt Fogarasi Gergely, a Mol Fehérvár (akkori nevén: Videoton) csapatának egykori labdarúgója.

Halálát a Mol Fehérvár–Puskás Akadémia (1–1) szombat esti mérkőzésén jelentették be, ahol rövid gyászszünettel tisztelegtek előtte. 

Egykori csapata honlapján azt írták, hogy Fogarasi Gergely 1998-ban az Újpest ellen mutatkozott be az NB I-ben (ugyanabban az idényben a junior bajnokság gólkirálya volt 21 góllal). 1998 telén aztán Pécsre szerződött, ahol többek között Gera Zoltán is a csapattársa volt.

Az 1999–2000-es idényben visszatért a Videotonhoz, és tagja volt a csapatnak, amely 101 pontot gyűjtve lett bajnok a másodosztályban. Közben – kettős igazolással – az NB III-as Bodajkban is játszott, és a harmadosztályban gólkirály lett.

Játszott kölcsönben Celldömölkön és Siófokon is, az utóbbi együttessel NB II-es bajnoki címet szerzett. Ausztriában a Rotenturm játékosa volt, ahol szintén gólkirály lett. Később Szigetszentmiklóson, Százhalombattán, majd végül Felcsúton futballozott.

Rovatok