Index Vakbarát Hírportál

Halálos fenyegetést kapott a Chelsea edzője

2023. február 25., szombat 12:57

A Chelsea vezetőedzője, Graham Potter azt mondta, ő és a családja névtelen halálos fenyegetéseket kapott a labdarúgócsapat gyenge szereplése miatt.

A londoni együttes jelenleg tizedik az angol bajnokság tabelláján úgy, hogy az utóbbi 14 mérkőzésén mindössze kétszer nyert, s idén csupán egy gólt szerzett hazai környezetben – idézte fel az alaphelyzetet a Magyar Távirati Iroda. Ezt viseli néhány londoni szurkoló igencsak nehezen...

Sokan támogatnak, de kaptam olyan e-maileket is, amelyekben a feladó a halálomat és a gyermekeim halálát kívánta. Ez természetesen nem érintett jól

– mondta újságíróknak a 47 éves szakember, aki szeptember óta irányítja a kékeket, akik az azóta lejátszott 25 meccsükből kilencen győztek.

Szeretnék sikeres lenni itt. Ezért sem tudok mit kezdeni azokkal a kommentekkel, hogy nem érdekel, ami történik. Mi a bizonyíték erre?

– fogalmazott Potter, aki bevallotta, hogy az elmúlt hónapok igencsak nehezek voltak a számára.

Kérdezzék meg a családomat, milyen volt az életünk. Egyáltalán nem volt kellemes – tette hozzá. – Elfogadom a kritikát, azt is, ha kifütyülnek. Persze van egy határ, de nem én vagyok az első, akivel szemben ezt átlépték.

A Chelsea vasárnap a Tottenham Hotspur vendége lesz a Premier League 25. fordulójában, a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének visszavágóján pedig március 7-én fogadja majd a Borussia Dortmundot. A múlt heti, németországi első mérkőzést 1–0-ra elvesztette – emlékeztetett az MTI.

(Borítókép: Graham Potter 2023. január 21-én. Fotó: Laurence Griffiths / Getty Images)

Rovatok