Index Vakbarát Hírportál

Vádat emeltek a nemi erőszakkal gyanúsított PSG-sztárjátékos ellen

2023. március 3., péntek 13:06

Vádat emeltek a Paris Saint-Germain labdarúgója, Asraf Hakimi ellen, akivel kapcsolatban még a hét elején indult nyomozás nemi erőszak miatt. A sztárfutballista a vádak szerint február 25-én erőszakolt meg otthonában egy 24 éves nőt.

Hétfőn látott napvilágot a hír, miszerint a nanterre-i ügyészség nemi erőszak vádjával indított nyomozást a PSG marokkói hátvédje, Asraf Hakimi ellen. A Le Parisien azt írta, egy 24 éves nő bement a rendőrségre, ahol elmondta, hogy Hakimi február 25-én a játékos otthonában megerőszakolta őt. A nő nem tett feljelentést, de az ügyészség már nyomozást indított.

A történet szerint Hakimi január 16-án kezdett az Instagramon beszélni a Fontenay-sous-Bois-ban élő nővel, február 25-én pedig a nő elment Hakimi otthonába. A nő állítása szerint a labdarúgó akkor megerőszakolta őt. 

A történet amiatt is különösen problémás, mivel azon az ominózus hétvégén Hakiminek a felesége és két gyermeke Dubajban nyaralt, a marokkói egyedül volt otthonában. A játékos combsérüléssel bajlódik, a PSG legutóbbi két bajnoki meccsén nem lépett pályára. Annak ellenére, hogy már hétfőn nagyot futott a nyomozásról szóló hír a francia sajtóban, Hakimi ott volt a hétfő esti FIFA-gálán, amelyen az év csapatába választották.

Csütörtökön a francia hatóságok kihallgatták a labdarúgót az ügyben, és utána rögtön vádat is emeltek a sztárjátékos ellen.

A nyomozás a fejlemények ismeretében folytatódik az ügyben. 

Ennek ellenére Hakimi ügyvédje, Fanny Colin kedden kiadott sajtóközleményében leszögezte: a vádak hamisak, nyugodtan várják a fejleményeket és bíznak az igazságszolgáltatásban. Hakimi pénteken ugyanúgy részt vett csapata tréningén, a PSG szombaton a Nantes ellen lép pályára a bajnokságban.

(Borítókép: Getty Images)

Rovatok