Index Vakbarát Hírportál

Szájon csókolta ellenfelét a pályán, fojtogatás lett a jutalma

2023. március 13., hétfő 06:38

Történnek fura dolgok a futballpályán, még ha nem is mindig az élvonalban. Az angol Championship Norwich City–Sunderland-rangadója hajrájának egy feszült pillanatában a vendégek játékosa váratlanul szájon csókolta a hazaiak dán légiósát, aki ezt nem vette jó néven, és fojtogatni kezdte az „udvarlót”.

A 90. percben jártunk a Carew Roadon a Norwich CitySunderland angol másodosztályú mérkőzésen, a vendégek 1–0-ra vezettek Abdullah Ba góljával. A hangulat meglehetősen feszült volt. A labda elhagyta a játékteret, a Kanárik szerették volna minél előbb visszahozni, az ellenfél nem annyira. Az oldalvonalnál Luke O'Nien, a Sunderland és Jacob Sörensen, a Norwich játékosa huzakodott, közben át is ölelték egymást, no, nem barátságból, amikor O'Nien hirtelen ötlettől vezérelve szájon csókolta a dánt.

Sörensen ennek annyira nem örült, fojtogatni kezdte O'Nient, végül nem lett komolyabb incidens az esetből, még sárga lapot sem osztott ki a játékvezető. 

Az interneten azonban elkezdtek záporozni a szellemes(nek gondolt) kommentárok. Íme az egyik:

Luke-ot ki kellett volna állítani. A szabálykönyv előírja, hogy csak akkor csókolhatod meg az ellenfeledet, ha előtte elvitted vacsorázni.

O'Nien abszolút eredeti srác. Nem egészen egy hónapja egy bajnoki mérkőzésen felmászott az ellenfél hátára, és úgy tűnik, még arcon is csókolta, bár ez nem egészen biztos:

 Egyvalami viszont biztos: amikor ő ott van a pályán, valami rendkívülire mindig lehet számítani. 

(Borítókép:  Stephen Pond / Getty Images)

Rovatok