Index Vakbarát Hírportál

Játék közben esett össze a magyar labdarúgó az NB III-as meccsen

2023. március 27., hétfő 14:00

Az NB III-ban a BKV Előre–Debreceni EAC-mérkőzésen a 46. percben a debreceni Orosz Marcell összeesett a pályán, a játékost mentő szállította kórházba.

Az NB III-as meccs 46. percében Orosz Marcell felugrott, elfejelt egy labdát, közben pedig lekönyökölték. Nem sokkal később pedig imbolyogva összeesett. A játékoshoz mentőt hívtak, amely nagyjából 35 perc után érkezett meg, Oroszt agyrázkódás gyanújával szállították kórházba, a meccs végén 36 percet hosszabbított a játékvezető az ápolás miatt – írja az NSO. A DEAC vezetőedzője, Sándor Tamás az Indexnek elmondta, a játékos szerencsére kisebb agyrázkódással megúszta az esetet, egy CT vizsgálatot követően este kiengedték a kórházból. 

A mérkőzés 1–1-es eredménnyel zárult.

Azzal kezdeném, hogy Orosz Marcellnek jobbulást kívánunk, szerencsére a körülményekhez képest jól van. Nyilván pihennie kell a jövő héten. Az első félidőben csapkodó volt a játék, és beszedtünk egy szerencsétlen gólt. A sérülés nyilván mindenkit megzavart, de azt gondolom, a gólunk után eldönthettük volna a meccset. Inkább otthagytunk két pontot, mintsem szereztünk egyet

– nyilatkozta Sándor Tamás vezetőedző a deac.hu-nak.

Az esetről videó is készült: 

Rovatok