Index Vakbarát Hírportál

A magyar válogatott támadója szülei előtt sérült meg, és hagyta el a pályát

2023. április 8., szombat 14:19

Ádám Martin újra a kezdőcsapatban kapott helyet az Ulszan Hyundaiban, de visszatérése közel sem sikerült úgy, ahogyan remélte, mivel sérülés miatt már az első félidőben el kellett hagynia a pályát.

Nagyon fontos mérkőzése volt magyar idő szerint szombat kora reggel az Ulszan Hyundai csapatának a Szuvon ellen, sőt a magyar válogatott támadója, Ádám Martin újra a kezdőcsapatban kapott helyett. A 28 éves játékos szülei ezúttal a helyszínen tekintették meg a mérkőzést, de sokáig nem élvezhették fiuk játékát, mivel a 44. percben Ádám sérülés miatt nem tudta folytatni a mérkőzést.

A szüleim életükben először utaztak külföldre, ráadásul több mint tíz órát repültek, hogy láthassanak, s erre tessék, ez történik. Próbáltam kihúzni a félidő végéig, de nem sikerült, cserét kértem

– mondta el a magyar légiós a mérkőzés után az SPOTVNews tudósítása szerint.

A magyar válogatott támadó sérülése egyelőre nem tudni, hogy mennyire súlyos, állapotáról csapata még semmi konkrétumot nem közölt. A mérkőzést egyébként 2–1-re nyerte meg az Ulszan, és vezeti a dél-koreai élvonal tabelláját hatból hat győzelemmel.

Rovatok