Index Vakbarát Hírportál

Az MU sztárja kihagyja a Sevilla elleni El-negyeddöntő első meccsét

2023. április 12., szerda 13:23

Izomsérülés miatt néhány mérkőzést biztosan ki kell hagynia Marcus Rashfordnak, a Manchester United angol válogatott labdarúgójának, aki így biztosan nem játszik majd csütörtök este a Sevilla elleni Európa-liga-negyeddöntős párharc első találkozóján sem – számolt be róla az MTI.

Az angol klub szerdai közleményében azt írta, hogy a támadót a szombati, Everton felett aratott 2–0-s győzelemmel zárult meccs 80. percében le kellett cserélni, a későbbi vizsgálatok pedig megerősítették, hogy néhány összecsapáson nem számíthat majd rá Erik ten Hag vezetőedző.

A Sevilla elleni mérkőzésen biztosan nem játszik, egyelőre arra számítunk, hogy az idény hajrájában viszont már újra bevethető lesz

– írta az MU.

A 25 éves támadó kiváló formában volt az elmúlt hónapokban, és sorra szállította a fontos gólokat a Unitednek, amely a Premier League-ben a negyedik, még Bajnokok Ligája-indulást érő helyen áll, az El-ben pedig a végső győzelemre is esélyes.

Az Európa-liga csütörtöki negyeddöntős meccsei közül az M4 Sport élőben közvetíti a Manchester United–Sevilla-találkozót. A második számú európai kupasorozat fináléja május 31-én a Puskás Arénában lesz.

(Borítókép: Stu Forster/Getty Images)

Rovatok