Index Vakbarát Hírportál

Villamossal ütközött az olasz válogatott csatár, két lánya is vele utazott

2023. április 16., vasárnap 15:43

Villamossal ütközött az olasz válogatott csatár, Ciro Immobile. Az első hírek szerint a 33 esztendős labdarúgó és vele együtt utazó két lánya zúzódásokkal megúszta a balesetet, melyben a villamos kisiklott. Később a Lazio azonban arról adott tájékoztatást, jó eséllyel véget ért Immobile szezonja, miután az orvosi vizsgálatok szerint bordatörést és enyhe gerincsérülést is szenvedett.

Az ansa.it beszámolója idézte a balesetet szenvedő Lazio-csatárt, Immobile szerint a villamos piros lámpánál jött át a kereszteződésen, és esélye sem volt elkerülni az ütközést.

„A karom fáj ugyan, de szerencsére más bajom nincs” – idézték a csatárt, akinek autója azonban csaknem totálkárosra tört, főleg a jármű eleje és jobb oldala roncsolódott az ütközésben, az utastér azonban a drámaibb kimeneteltől megóvta Immobile két lányát, Michelát és Giorgiát.

A jelentések szerint a villamoson utazók közül többen könnyebb sérüléseket szenvedtek, ám súlyos sérülés nem történt. Elővigyázatosságból összesen hét embert szállítottak kórházba az ütközés után.

Menet közben a Lazio hivatalos közleményt adott ki az esetről, eszerint már kevésbé volt szerencsés Immobile, az 55-szörös válogatott támadónak ugyanis legalább egy bordája eltörött.

Az Európa-bajnok labdarúgó 23 meccsen lépett pályára az idényben, és tíz góllal, valamint három gólpasszal segítette eddig a Bajnokok Ligája-indulásért küzdő, jelenleg a Serie A második helyén tanyázó Laziót.  

Rovatok