Index Vakbarát Hírportál

Már 15 ezer forintért ott lehet az Európa-liga-döntőn a Puskás Arénában

2023. április 21., péntek 14:04

Elkezdődött a jegyárusítási folyamat a 2023-as UEFA Európa-liga-döntőre, melyet május 31-én a Puskás Arénában rendeznek.

A jegyértékesítési folyamat csak az uefa.com-on történik, és április 21-étől április 28. délután 14.00-ig tart, és nem érkezési sorrendben történik. Fontos megemlíteni, hogy a most tartó időszakban még nem juthatnak jegyekhez a szurkolók, csupán a jegyvásárlási szándékot jelenthetik be, az érkezési sorrend ezúttal nem számít. Amennyiben többen szeretnének jegyet venni, mint ahány rendelkezésre áll, az UEFA sorsolással dönt a jegyek sorsáról. 

A 63 ezer jegyből 46 800-at értékesítenek a szurkolóknak. A maradék jegyek a különböző szervezőknek, az UEFA-nak és nemzetközi szervezeteknek, szponzoroknak és a médiának szólnak. A kereskedelmi forgalomba kerülő jegyekből 15-15 ezer darab a két döntős csapat szurkolóit illeti meg, a maradék 16 800 belépőre pedig bárki benevezhet az uefa.com-on keresztül. A csapatok szurkolóinak kiutalt jegyek árusításával kapcsolatban a klubok is segíteni fognak. 

Négy kategóriában értékesítenek belépőket (377 forintos euróval számoltunk): 

Az Európa-liga hátralévő programja: 

Elődöntők: 
Május 11., csütörtök, 21.00:

AS Roma (olasz)–Bayer Leverkusen (német) 
Juventus (olasz)–Sevilla (spanyol)

Visszavágók:
Május 18., csütörtök, 21.00:

Sevilla (spanyol)–Juventus (olasz)
Bayer Leverkusen (német)–AS Roma (olasz)

Döntő:
Május 31., 21 óra, Budapest, Puskás Aréna

Rovatok